Vlakbij de E403 en E40 op weg naar zowel het binnenland als de kust. Ook het centrum ligt slechts op een steenworp, hier vind je alles van lokale handelaars tot grootwarenhuizen en scholen. 

Winkelsestraat 118, 
8860 Lendelede


Zongericht

  • Bouwtechnisch wordt dit project een parel
  • 6% btw-regeling is mogelijk
  • Ecologisch
  • Klimatologisch
  • Kwalitatief wonen
  • Prijzen vanaf 348.000 euro

De appartementen worden stuk voor stuk een thuis waar alles mogelijk is. De indeling kan zelf gekozen worden, eveneens is er een wijd assortiment aan afwerkingskeuzes waarbij echt iedereen zijn/haar stempel kan drukken op zijn echte thuis. 

Erkend vastgoedmakelaar met BIV-nr. 505.469 . Immo Francois BVBA is onderworpen aan de deontologische code van het BIV, Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars. 
BA en borgstelling via NV AXA Belgium (polisnr. 730.390.160)

Land van toekenning is België. Adres BIV : Luxemburgstraat, 16B, 1000 BRUSSEL - KB van 27 september 2006 - Erkend lid CIB

Zonne-energie

Zuinig

Het project wordt gekenmerkt door zijn vooruitstrevendheid in ecologie, klimatologie en duurzaamheid. Op de hele site is het zalig vertoeven. Van de gemeenschappelijke tuin met fruitbomen en diverse diervriendelijk planten en struiken, petanquebaan of ligweide tot de gemeenschappelijke ruimtes, open garage plan en prachtige zuidgerichte terrassen van minimum 24m². 

Klaas Vervaeke

050 946 446

Welkom in Project Z, een uniek klimatologische realisatie waar duurzaam wonen centraal staat. De site grenst aan het spaarbekken van Zedelgem, waar groen en rust een mooie harmonie vormen met kwalitatief wonen. Locatie troef, dat is duidelijk.  

VERLAAGD BTW-TARIEF: 6%